Behandleren

Aleks Carendi står bag Body Relief. Han er 45 år gammel og født og opvokset i Aarhus, men bor i dag i Lejre på Sjælland.

Da han var 20 år gammel, flyttede han til Californien, hvor han endte med at bo i 15 år. I den tid havde han både været au-pair, læst på University of San Francisco (Bachelor grad i International Business), og spillet professionel fodbold for universitet via et scholarship.

Han har også arbejdet for forskellige virksomheder i San Francisco (bl.a. for et DotCom firma i Silicon Valley), og hans sidste år i USA tilbragte han med at tage en kandidatgrad og det meste af en Ph.D ved California Institute of Integral Studies (East-West Psychology).

Derudover har han studeret holistisk biomedicin i 2 år ved Gunver Juul. Biomedicin er en samlet betegnelse for en række holistiske behandlingsmetoder samt for en diagnose metode, der kan afsløre helt præcist, hvilke belastninger, der ligger bag et menneskes symptomer og lidelser.

Han har i 7 år arbejdet med udsatte unge på en produktionshøjskole i Glostrup (primært som SOSU-lærer) og været manager for det danske herrelandshold i beach soccer (strandfodbold). Før det arbejdede han som gymnasielærer (i idræt) på Nørrebro samt som nattevagt for unge med meget svære behov på et bo og opholdssted i Valby.

Behandling, der finder frem til årsagerne

Aleks har beskæftiget mig med kroppen på mange måder igennem hans liv. Både som aktiv sportsudøver i mange år (fodbold og bordtennis på eliteniveau i Danmark og USA) og som professionel fodboldtræner for tusindvis af børne- og ungdomsspillere.

Allerede i 1999 lærte han at massere på San Francisco School of Massage, men det var først i 2017, at han kunne kalde sig kropsbehandler. Helt præcist blev han færdig med hans kropsbehandleruddannelse den 11. november 2017 – og uddannede sig hos Totum – Skolen for Kropsterapi.

Aleks skulle egentlig påbegynde en officiel 4-årig osteopatiuddannelse i september 2018 i Brøndby (www.lasota.dk og European School of Osteopathy – www.eso.ac.uk), men grundet mangel på elever, så blev uddannelsen desværre ikke til noget. Aleks håber at kunne starte på samme uddannelse til september 2019.

I sommeren 2018 startede Aleks et samarbejde med en osteopat (Marlon dos Santos Buriti D.O.), hvor de sammen startede et institut (Santos Institute of Manual Medicine) samt et pilotprojekt for piskesmæld og hjernerystelse, som afsluttede i januar 2019. Aleks har ikke længere tid til at være involveret med Santos Institute of Manual Medicine.

Body Relief består idag af egen klinik i Lejre samt et stort landsdækkende netværk af dygtige kropsbehandlere og fysioterapeuter, som er ude hos forskellige virksomheder landet over for at hjælpe virksomheder med at pleje deres medarbejdere.

Hos Body Relief er alle dybt passioneret omkring, hvad kroppen kan, og hvordan man kan hjælpe kroppen til at få det bedre. Og alle Body Reliefs behandlere ved fra egen personlig erfaring, at en god behandling kan være en rigtig effektiv måde at komme ens smerter og ubehag til livs – og endda bearbejde de dybere liggende årsager til smerterne.

Læs mere omBEHANDLINGEN

Aleks’ “simple” mål med Body Relief – Klinik for Kropsbehandling er at hjælpe alle slags mennesker med at opleve mindre smerte og mere lettelse i kroppen (og sindet) – i hele Danmark.

Sølvmedalje ved DM i massage

Den 10 og 11 marts 2018 deltog Aleks for første gang i DM i Massage, som blev afholdt i Næstved. Det blev til en flot sølvmedalje i kategorien Free Style – en kategori hvor flere forskellige ting må kombineres (fx zoneterapi, forskellige massageteknikker, akupressur mm.). De andre kategorier var fysiurgisk, asiatisk, thai, wellness og stolemassage.

Begge dage skulle man modtage en behandling fra en af de andre behandlere, give en behandling til en af de andre behandlere samt observere en behandling.

Aleks deltager igen i DM i massage til marts 2019 samt i VM i massage til juni 2019.

Har du spørgsmål om Aleks, klinikken, behandlingsformen, mm., er du velkommen til at kontakte Body Relief.