Behandleren

Jeg, Aleks Carendi, står bag Body Relief. Jeg er 44 år gammel og født og opvokset i Aarhus, men bor i dag i Lejre på Sjælland sammen med min hustru og vores søn.

Da jeg var 20 år gammel, flyttede jeg til Californien, hvor jeg endte med at bo i 15 år. I den tid har jeg både været au-pair, læst på University of San Francisco (Bachelor grad i International Business), og spillet professionel fodbold for universitet via et scholarship.

Jeg har også arbejdet for forskellige virksomheder i San Francisco (bl.a. for et DotCom firma i Silicon Valley), og mine sidste år i USA tilbragte jeg med at tage min kandidatgrad og det meste af en Ph.D ved California Institute of Integral Studies (East-West Psychology).

Derudover har jeg studeret holistisk biomedicin i 2 år ved Gunver Juul. Biomedicin er en samlet betegnelse for en række holistiske behandlingsmetoder samt for en diagnose metode, der kan afsløre helt præcist, hvilke belastninger, der ligger bag et menneskes symptomer og lidelser.

Jeg har i 7 år arbejdet med udsatte unge på en produktionshøjskole i Glostrup (primært som SOSU-lærer) og været manager for det danske herrelandshold i beach soccer (strandfodbold). Før det arbejdede jeg som gymnasielærer (i idræt) på Nørrebro samt som nattevagt for unge med meget svære behov på et bo og opholdssted i Valby.

Behandling, der finder frem til årsagerne

Jeg har beskæftiget mig med kroppen på mange måder igennem mit liv. Både som aktiv sportsudøver i mange år (fodbold og bordtennis på eliteniveau i Danmark og USA) og som professionel fodboldtræner for tusindvis af børne- og ungdomsspillere.

Allerede i 1999 lærte jeg at massere på San Francisco School of Massage, men det er først i 2017, at jeg kan kalde mig kropsbehandler. Helt præcist blev jeg færdig med min kropsbehandleruddannelse den 11. november 2017 – og har uddannet mig hos Totum – Skolen for Kropsterapi.

Jeg skulle egentlig påbegynde en officiel 4-årig osteopatiuddannelse til september 2018 i Brøndby (www.lasota.dk og European School of Osteopathy – www.eso.ac.uk), men grundet mangel på elever, så blev uddannelsen desværre ikke til noget.

I stedet startede jeg et samarbejde med en osteopat (Marlon dos Santos Buriti D.O.), hvor vi sammen startede et institut (Santos Institute of Manual Medicine) samt et pilotprojekt for piskesmæld og hjernerystelse, som afslutter d. 18 december 2018. Efter d. 18 december 2018 kommer jeg ikke længere til at være involveret med Santos Institute of Manual Medicine.

Jeg er dybt passioneret omkring, hvad kroppen kan, og hvordan man kan hjælpe kroppen til at få det bedre. Og jeg ved fra egen personlig erfaring, at god kropsbehandling kan være en rigtig effektiv måde at komme ens smerter og ubehag til livs – og endda bearbejde de dybere liggende årsager til smerterne.

Læs mere omBEHANDLINGEN

Mit “simple” mål med Body Relief – Klinik for Kropsbehandling er at hjælpe alle slags mennesker med at opleve mindre smerte og mere lettelse i kroppen og sindet.

Søvmedalje ved DM i massage

Den 10 og 11 marts 2018 deltog jeg for første gang i DM i Massage, som blev afholdt i Næstved. Det blev til en flot sølvmedalje i kategorien Free Style – en kategori hvor flere forskellige ting må kombineres (fx zoneterapi, forskellige massageteknikker, akupressur mm.). De andre kategorier var fysiurgisk, asiatisk, thai, wellness og stolemassage.

Begge dage skulle man modtage en behandling fra en af de andre behandlere, give en behandling til en af de andre behandlere samt observere en behandling.

 

Har du spørgsmål om mig, klinikken, behandlingsformen, mm., er du velkommen til at kontakte Body Relief.