Behandleren

Aleks Carendi står bag Body Relief. Han er 48 år gammel og født og opvokset i Aarhus, men bor i dag i Hvalsø på Sjælland.

Da han var 20 år gammel, flyttede han til Californien, hvor han endte med at bo i 15 år. I den tid var han både au-pair, læste på University of San Francisco (Bachelor grad i International Business), og spillede professionel fodbold for universitet via et scholarship.

Han arbejdede også for forskellige virksomheder i San Francisco (bl.a. for et DotCom firma i Silicon Valley), og hans sidste år i USA tilbragte han med at tage en kandidatgrad og en Ph.D ved California Institute of Integral Studies (East-West Psychology).

I Danmark har Aleks studeret holistisk biomedicin i 2 år ved Gunver Juul (biomedicin er en samlet betegnelse for en række holistiske behandlingsmetoder samt for en diagnose metode, der kan afsløre helt præcist, hvilke belastninger, der ligger bag et menneskes symptomer og lidelser) samt arbejdet med udsatte unge på en produktionshøjskole i 7 år i Glostrup (primært som SOSU-lærer).
Derudover har Aleks været manager for det danske herrelandshold i beach soccer (strandfodbold), arbejdet som gymnasielærer (i idræt) på Nørrebro samt været nattevagt for unge med meget svære behov (autisme, skizofreni, m.m.) på et bo og opholdssted i Valby og København.

Behandling, der finder frem til årsagerne

Aleks har beskæftiget mig med kroppen på mange måder igennem hans liv – både som aktiv sportsudøver i mange år (fodbold og bordtennis på eliteniveau i Danmark og USA) og som professionel fodboldtræner for tusindvis af børne- og ungdomsspillere.

Allerede i 1999 lærte Aleks at massere på San Francisco School of Massage, men det var først i 2017, at han kunne kalde sig kropsterapeut. Helt præcist blev han færdig med hans kropsterapeutuddannelse den 11. november 2017 – og uddannede sig hos Totum – Skolen for Kropsterapi.

Aleks skulle egentlig påbegynde en officiel 4-årig osteopatiuddannelse i september 2018 i Brøndby (www.lasota.dk og European School of Osteopathy – www.eso.ac.uk), men grundet mangel på elever, blev uddannelsen desværre ikke til noget. Aleks håber at kunne starte på en ny videregående uddannelse i den kommende fremtid.

I sommeren 2018 startede Aleks et samarbejde med en osteopat (Marlon dos Santos Buriti D.O.), hvor de sammen startede et institut (Santos Institute of Manual Medicine) samt et pilotprojekt for piskesmæld og hjernerystelse, som afsluttede i januar 2019. Aleks er ikke længere involveret med Santos Institute of Manual Medicine.

I september 2020 begyndte Aleks i mesterlære hos en dygtig argentinsk osteopat (Hugo Madsen D.O.), hvor “nørderiet” omkring kroppen fortsatte.
Målet er at mestre kroppens mange systemer og sammenhænge endnu mere over en årrække, hvorefter selve osteopatiuddannelsen eventuelt kan påbegyndes.

D. 18 oktober 2021 færdiggjorde Aleks en uddannelse i Elastic Movement Therapy hos norske Hilde Gudding med speciale i at arbejde med bindevævet i kroppen – en unik behandlingsform som mobiliserer kroppen til at genskabe dens bevæglse og elasticitet, som fører til færre smerter/spændinger, bedre bevægelighed og følelsen af at have det bedre.

Body Relief består idag af egen klinik i Lejre samt et stort landsdækkende netværk af dygtige behandlere, som tilbyder deres skills ude hos forskellige virksomheder og institutioner landet over for at hjælpe og pleje deres medarbejdere.

Hos Body Relief er alle dybt passioneret omkring, hvad kroppen kan, og hvordan man kan hjælpe kroppen til at få det bedre. Og alle Body Reliefs behandlere ved fra egen personlig erfaring, at en god behandling kan være en rigtig effektiv måde at komme ens smerter og ubehag til livs – og endda bearbejde de dybere liggende årsager til smerterne.

Læs mere omBEHANDLINGEN

Aleks’ “simple” mål med Body Relief – Klinik for Kropsterapi er at hjælpe alle slags mennesker med at opleve mindre smerte og mere lettelse i kroppen (og sindet) – i hele Danmark.

Sølv-og Bronzemedaljer ved DM i massage

I marts 2018 og 2019 deltog Aleks i DM i Massage, som blev afholdt i Næstved. Det blev til en sølv- og bronzemedalje i kategorien Free Style – en kategori hvor flere forskellige ting må kombineres (fx zoneterapi, forskellige massageteknikker, akupressur mm.). De andre kategorier var fysiurgisk, asiatisk, thai, wellness og stolemassage.

Begge dage skulle man modtage en behandling fra en af de andre behandlere, give en behandling til en af de andre behandlere samt observere en behandling.

Aleks havde ikke mulighed for at deltage i DM i massage i marts 2020.

Har du spørgsmål om Aleks, klinikken, behandlingsformen, mm., er du velkommen til at kontakte Body Relief.