Det siger kunderne

Aleks er en dygtig og behagelig behandler

En god bekendt anbefalede mig at få behandling hos Body Relief. Jeg har siden fået 3 behandlinger over 2 måneders tid og mærket en lang række gode effekter af det. Dels er mine spændinger i ryg og nakke gået væk, dels har det forbedret min fordøjelse og givet forøget velvære og afstresning. Aleks er en dygtig og meget behagelig behandler, som også forstår at få en god støttende og åben samtale i gang om problematikker i kroppen undervejs i behandlingen.

Jesper, 41 år


Aleks har et utroligt nærvær og stor indføling

Jeg har haft fornøjelsen af at få behandlinger af Aleks et par gange, hver gang er jeg gået fra oplevelsen opløftet, forløst og afspændt. Aleks arbejder dygtigt og kompetent med kroppen, så man føler sig tryg og støttet, men hans utrolige nærvær og indføling har hver gang gjort det til en ligeså stor spirituel forløsning. Kombinationen af at arbejde med krop, sind og ånd er velkendt, men få mestrer den. Jeg tøver ikke med at give Aleks mine varmeste anbefalinger: Han gør!

Anne,  42 år


En fantastisk behandling

Tak for en fantastisk behandling i går. Jeg har det så godt i dag – TAK!

Charlotte, 44 år


Jeg kunne sove ordentligt igen

Hej Aleks.
Blot en hilsen for at sige at jeg har det rigtig godt ! Jeg har for første gang i meget lang tid sovet en hel nat igennem, uden at vågne pga.. smerter i benet ! Dejligt.
Jeg har masser af energi og det er jo herligt nu hvor julen står for døren.
God jul, vi ses i det nye år.

Ellen, 66 år