Sunde medarbejdere er nøglen til succes

Mange virksomheder ved godt at sunde medarbejdere, der trives på arbejdspladsen er alfa og omega.

Fordelene ved firmamassage

  • Forøget energi og mentalt overskud
  • Lavere sygefravær
  • Mindre stress
  • Større arbejdsglæde
  • Forebyggelse af sundhedsproblemer
  • Bedre branding for virksomheden

Landsdækkende netværk af behandlere

Body Relief – Klinik for Kropsterapi har et stort netværk tilrådighed på over 50 dygtige kropsterapeuter, massører, fysioterapeuter, kiropraktorer, psykologer, osteopater, m.m., der dækker hele Danmark (de største byer samt diverse omegne).

Derudover arbejder Body Relief tæt sammen med mange forskellige sundhedsfaglige professionelle, så som ernæringseksperter, event managers, lifestyle coaches, m.m. – alle dygtige fagfolk, som kan hjælpe virksomheder implementere en sundere arbejdsdag (fx sundhedsevents, daglige tiltag, m.m.).

Alle Body Reliefs behandlere er uddannet på anerkendte skoler, og har fokus på nærvær og professionalisme når de behandler.

Nogle af Body Reliefs behandlere er RAB godkendte, mens andre ikke er.

Alle Body Reliefs fysioterapeuter, kiropraktorer og osteopater er autoriserede med eget ID på Styrelsen for Patientsikkerheds hjemmeside.

En firmaordning med Body Relief giver virksomheden fuldt fradrag for udgiften på fx massage (hvis virksomheden fx ønsker at påtage sig hele udgiften).

Vælges det derimod at medarbejderne selv skal betale for behandlingen (eller en del af den), kan dette med fordel gøres via bruttolønnen sådan, at medarbejderne sparer skatten og dermed op til cirka 50% på udgiften af behandlingen.

Behandlingerne kan vare mellem 10-60 minutter og er med til at bidrage til en mindre stresset arbejdsplads og en sund virksomhedsprofil.

Kontakt Body Relief – Klinik for Kropsterapi for at høre nærmere om, hvordan en ordning med firmamassage kan være med til, at gøre en forskel for jeres virksomhed.

Samarbejdspartnere:

Her er en liste over nogle af de samarbejdspartnere, hvor Body Relief har behandlet/behandler:
– IKEA i Taastrup
– Toms slikfabrik i Hvidovre
– Trafik & Miljøforvaltningen i København
– Poul Schmith i København (også kendt som Kammeradvokaten)
– Leo Pharma i Ballerup
– Milestone Systems i Brøndby
– Diverse kiropraktorklinikker på Sjælland

Code of Conduct

Body Relief er en virksomhed, som arbejder ud fra nogle stærke værdier med afsæt i ansvarlighed og god praksis for alle medarbejdere, konsulenter, leverandører og samarbejdspartnere. Dette inkluderer høje krav ift. sociale, etiske og miljømæssige forhold i relation til gældende nationale og internationale love.

Body Relief tager afstand fra bl.a. korruption, børnearbejde, diskrimination samt chikane.

=