Behandling

Under en Body Relief behandling arbejdes der med hele kroppen gennem fokus på led, muskler og nervesystemet. Der kan bruges forskellige osteopati/manuel terapi teknikker, “pulserende/skubbende” massageteknikker, akupressur, organmassage, ledmobilisering og zonetryk under fødder, i ansigtet og hovedet for at skabe en god energi/flow i kroppen. Åndedrættet og bindevævet kan der også fokuseres på i behandlingen, fordi de er så tæt forbundet med spændinger og smerter i kroppen.

Fokus på årsagerne til smerter

Under en behandling arbejdes der ikke kun med de områder, som gør ondt (symptombehandling), men med hele kroppen, hvor fokus er, at finde årsagerne til smerter og ubehag.
Hvor andre massageformer generelt fokuserer mere på velvære, og er i stand til at give nogle former for smertelindring, tilbyder en Body Relief behandling en grundigere form for behandling, hvor hele kroppen (og nogle gange sindet) aktiveres, hvorved smerter og ubehag nemmere kan lettes.

Body Relief behandler primært voksne og hver behandling tilpasses den enkelte efter behov og ønsker om, hvad der skal være i fokus.

Body Relief behandling kan bl.a. hjælpe dig med

  • Dårlig ryg (lænd, m.m.)
  • Sports- og arbejdsskader (fx. tennis eller golf albue)
  • Stress, angst og depression
  • Led- og muskelsmerter (arme, ben, m.m.)
  • Skulder- og nakkeproblemer
  • Mave/tarm problemer
  • Hovedpine og migræne

Sådan foregår det

En Body Relief behandling varer 30-60 min. inkl. af- og påklædning samt samtale. Der bruges ingen olie og du skal ikke tage dit eget lagen eller håndklæde med.

Behandlingen foregår i et behageligt lokale, som gør, at du føler dig rolig og tryg, når du behandles. Inden behandlingen starter snakkes der kort om, hvad du ønsker, at der skal være i fokus under din behandling (dette kunne fx være lindring af smerter i nakken eller ryggen, m.m.). Under selve behandlingen ligger du under et tæppe (med mindre der er for varmt) iført underbusker og en bh/top, hvis du er kvinde. Skulle du have behov for ekstra støtte til din krop, fordi du fx oplever smerte/ubehag ved at ligge på maven, så vil ekstra tæpper eller puder blive sørget for.

Behandlinger foregår her

Iværksætterhuset SPOR 3
Smedegården 19
4320 Lejre

Gå videre tilONLINE BOOKING